Το ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στην…τσάντα των Oscars!

Μια νέα, ενεργητική και ταλαντούχα CEO, βρίσκεται πίσω από το “Avaton Luxury Villas Resort”, στην παραλία Κομιτσάς στη Χαλκιδική, το ξενοδοχείο που φέτος βρέθηκε στην αξίας 100.000 δολαρίων… “τσάντα” με δώρα, των βραβείων Oscar, την οποία κερδίζουν τα τελευταία 16 χρόνια οι υποψήφιοι και οι νικητές του χρυσού αγαλματίδιου.

Ο λόγος για τη Ναταλία Χαντζή, που έβαλε στόχο και κατάφερε να συμπεριληφθεί το 5 αστέρων θέρετρο, σε αυτό το πακέτο δώρων, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που ελληνικό ξενοδοχείο – και γενικά εμπορικό σήμα – περιλαμβάνεται σε αυτόν τον κατάλογο, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τη Χαλκιδική από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Για αυτό το νεαρό κορίτσι που επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου σπούδασε, για να αναλάβει τη λειτουργία και προώθηση του πολυτελούς “Avaton Luxury Villas Resort”, ιδιοκτησίας του πατέρα της, Θεμιστοκλή Χαντζή, τίποτα δεν ήρθε τυχαία. Όλα ήταν αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού, αφοσίωσης στο σκοπό και σκληρής δουλειάς.

Όπως δηλώνει η ίδια, ο στόχος είναι η φιλοξενία VIP προσώπων από όλο τον κόσμο, η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και η προβολή της Χαλκιδικής. Και πού βρίσκονται οι περισσότεροι VIP, αν όχι στο κόκκινο χαλί; Η επιλογή του resort, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις, έγινε από την εταιρία διανομής L.A. Distinctive Assets, με κριτήριο την πολυτέλεια των εγκαταστάσεων, το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, την αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας και πάνω απ’ όλα την ιδιωτικότητα που αναζητούν οι VIP, κάτι στο οποίο το ξενοδοχείο έχει ήδη εμπειρία έχοντας φιλοξενήσει διασημότητες, όπως καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αρχηγούς κρατών.

Το παραθαλάσσιο καταφύγιο, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθω, διαθέτει 16 βίλες, οι περισσότερες με ιδιωτικές πισίνες, ενώ στις υπηρεσίες του resort περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, κρουαζιέρα με ιδιωτική θαλαμηγό γύρω από το Άγιον Όρος, spa, μασάζ, γιόγκα πτήσεις με ιδιωτικό ελικόπτερο, καταδύσεις, καθώς και προσωπικός μπάτλερ και λιμουζίνα.

Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε φιλοξενία για πολλά… Όσκαρ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη Χαλκιδική!